A hagyományok szerint tartottuk idén is a farsangi mulatságunkat, melyet tanítás után az alsósok kezdtek, majd a felsősök folytattak, s ezen a rendezvényen mutatták be 8. osztályosaink gyönyörű keringőjüket, melyre tanév eleje óta készültek.

A kicsik ebéd után húztak jelmezt, majd a tornateremben játékos vetélkedőkön iskolatársaik izgalmas bemutatóin vettek részt és a jelmezes felvonulás sem maradt el. Végül megnézték az általuk hercegnőknek és hercegeknek nevezett nyolcadikosok táncát.
Mindeközben már a felsősök is vetélkedtek: először termeikben, később ők is a tornateremben kaptak különböző feladatot az idei „Filmek” témakörhöz kapcsolódóan. Jelmezeiket is ebben a témában választották – minden osztály egy altémát húzva – láthattunk tőlük rajzfilmes, romantikus, történelmi, krimi jelenetet, végül táncoltak, fánkoztak, sütiztek a mulatság zárásaként.

Köszönjük a szülők és gyerekek ügyes ötleteit, mellyel gazdagították egymást és minket is! 

Egy kis ízelítőért kattintson!

További képeket pedig itt találhat.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kiemelkedő eredményt ért el iskolánk az őszi kerületi papírgyűjtés versenyben. Az összegyűjtött papír mennyisége 13.246 kg lett és ezzel a versenyben a 2. helyezést értük el!Az osztályok a papírért kapott pénzt természetesen saját céljaikra használhatják fel.Köszönjük a szülők és gyerekek lelkes hozzáállását és segítségét!

Örömmel tudatjuk a hírt, hogy a tavalyi tanév során a kőbányai iskolák közötti versenyben a KADA DSE az alapsportágak összetett versenyében a 4.helyezést érte el!Köszönjük a felkészítő tanárok munkáját és sportolóink helytállását.Hajrá kadások!!!!

Iskolánk idén ősszel is részt vesz a kerületi iskolák közötti papírgyűjtő versenyben.

Kérjük, hogy az összegyűjtött papírt szeptember 10. és 19. között hozzák be az iskolába!

Köszönettel:

Iskolavezetés